Stefano.

Het geluid van de motor, de designtaal, sportstand of een overschot aan opties. Voor iedereen is de beleving van een auto anders. Het gevoel dat een auto met zich meebrengt leg ik vast in mijn werk. Mijn foto’s zijn vertaling van passie en beleving naar een commercieël resultaat.

Tien jaar geleden begon ik met fotograferen. Hierin kan ik mijn creativiteit volledig kwijt. In de loop van de jaren ben ik deze creativiteit gaan combineren met één van mijn grootste passies: auto’s. Al snel werden mijn foto’s opgemerkt door grote automerken als Ford, BMW en Mazda. Hierop besloot ik mijn ultieme passie op professioneel niveau door te zetten.

Aan welke projecten heb je met veel plezier gewerkt de laatste tijd?
Ik heb recentelijk voor Ford Nederland een fotoshoot gehad op de Maasvlakte. Dit was vlak voor het zomerseizoen. Het was een winderige voorjaarsdag. Ondanks de zandstorm heb ik een fantastische fotoserie kunnen maken. Het doel was rijdende shots te nemen vanuit een andere auto. Dit is die dag zeker gelukt! Het zand zal ongetwijfeld nog terugvinden onder de motorkap van deze Ford :-).

Dit is wie ik ben, wat ik kan en waar ik gelukkig van word. Mijn naam is Stefano, aangenaam! Wie ben jij?